Weilanddepot voor bagger in de Molenvliet

05 maart 2012 door Liesanne
Weilanddepot voor bagger in de Molenvliet

PAPENDRECHT - In verband met de baggerwerkzaamheden in de wijk Molenvliet is een tijdelijk weilanddepot ingericht tussen de Spinbolmolen en de witte brug. Het baggeren van de sloten moet ervoor zorgen dat er voldoende ruimte ontstaat voor de opvang en afvoer van regenwater.

In het stedelijk gebied heeft de gemeente geen mogelijkheden om de uit de sloten gehaalde bagger op de walkanten te deponeren en uit te smeren. Daarom is met toestemming een weilanddepot ingericht. De aanwezige bagger is onderzocht en schoon bevonden. De bagger zal circa twee maanden in het depot blijven liggen om in te drogen. De gemeente zal vervolgens het terrein doorspitten en inzaaien. Naar verwachting nemen de werkzaamheden ongeveer drie weken in beslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.