Afsluiting gedeelte Pontonniersweg

29 februari 2012 door Liesanne
Afsluiting gedeelte Pontonniersweg

PAPENDRECHT - Van 12 maart 2012 tot 30 april 2012 worden op een deel van de Pontonniersweg reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd. Er wordt dan gewerkt aan de riolering, water-, gas- en elektriciteitsleiding en aan de wegfundering en wegverharding. 

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het noodzakelijk een deel van de Pontonniersweg tijdelijk af te sluiten. Het gaat om het wegvak gelegen tussen het kruispunt met de Middenstraat en het kruispunt op de Pontonniersweg richting de appartementencomplexen 380-403 en 404-427. 

Omleidingen zijn ter plaatse met borden aangegeven. Werkzaamheden De uit te voeren werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het gedeeltelijk vervangen van de bestaande riolering, het vervangen van kolk- en huisaansluitingen en het ophogen van de bestaande verharding. Daarnaast zal er ook nieuw groen worden aangeplant. 

Mogelijk dat dit niet direct samenloopt met de werkzaamheden die nu uitgevoerd worden. Een en ander hangt onder andere samen met het plantseizoen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.