Lennard wint Ideko-toernooi

27 februari 2012 door Liesanne
Lennard wint Ideko-toernooi

PAPENDRECHT - Lennard van Hal uit Papendrecht is winnaar geworden van het jaarlijkse Ideko Stappentoernooi, waaraan 35 zeer jonge schakers in de leeftijd van 5 tot 12 jaar deelnamen.

Het enthousiasme in het Denksportcentrum in Papendrecht was zo groot dat in enkele gevallen niet alleen de schaakstukken, maar de complete tafels van hun plaats werden geschoven.

De kinderen speelden in vier groepen, afhankelijk van het aantal ‘stappen’ die ze hebben gevolgd in het nationale jeugdleerplan voor schakers. In de kroongroep was Lennard van Hal de beste. De andere groepswinnaars waren Frank de Jongh, Anthony Huynh en Rutger Preusk. Sponsor Ideko Interieurbouw zegde bij de prijsuitreiking toe dat het toernooi volgend jaar weer zal worden gesteund.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.