Zondagteam VV Papendrecht ziet wedstrijd gestaakt

27 februari 2012
Zondagteam VV Papendrecht ziet wedstrijd gestaakt

PAPENDRECHT - Speel je goed voetbal, wordt je wedstrijd gestaakt… Het overkwam Zondag 1 in het thuisduel met titelkandidaat FC Boshuizen. In de 51e minuut en bij de stand 1-0, liet de scheidsrechter weten fysiek niet in staat te zijn om de wedstrijd vol te maken.

Dat was spijtig, want Papendrecht liet in de eerste helft en de eerste vijf minuten van deel twee puik voetbal zien. Het spel was zelfs zo goed dat men als Papendrecht-supporter af zou kunnen vragen waarom het elftal op de laatste plek van de eerste klasse B bivakkeert.

In het eerste bedrijf kreeg Papendrecht al een paar aardige scoringskansen. Eerst was het Ramses de Leeuw die op de paal knalde. Robert Jan de Vos was daarna net te laat om te terug ketsende bal tegen de touwen te schieten. Ook een inzet van handenbinder Halit Ayvaz had een beter lot verdiend. De ijverige aanvaller knalde net naast het FC Boshuizen-doel. Nadat ook Roy Eekman het geluk miste bij een schot (de bal werd gepakt door de keeper) was duidelijk dat beide ploegen met de stand 0-0 zouden rusten.

Kort na de pauze lukte het Papendrecht wel om te scoren. Roy Eekman zag dat de Boshuizen-goalie te ver voor zijn doel stond en trapte de bal met een fraaie lob binnen: 1-0. De ‘hinkebenende’ scheidsrechter liet kort daarna weten dat hij niet meer verder kon vanwege een blessure.

Wanneer het restant van het duel wordt gespeeld is niet bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.