Papendrecht zaterdag walst over SVS’65

27 februari 2012
Papendrecht zaterdag walst over SVS’65

PAPENDRECHT - De eerste wedstrijd onder het duo Maarten van Gastelen/Richard Elzinga op zaterdag 25 februari is succesvol verlopen. Veel was hier echter niet voor nodig. SVS’65 bleek enkele maten te klein en was eigenlijk na 10 minuten al uitgespeeld. Reeds na 53 seconden lag de bal al in het net. Uit een voorzet van Oktay Basar schoot Igor Batoukthine de bal achter de SVS doelman. In de 8e minuut was Oktay zelf doeltreffend en twee minuten later bracht Igor de stand al op 0-3.

Papendrecht ging hierna slordig spelen en liet zich meeslepen in het spel van de tegenstander. Deze bleek echter nauwelijks bij machte om over de middenlijn te komen waardoor doelman Brian Prins de hele wedstrijd geen enkele redding hoefde te verrichten. Kort voor rust een kleine opleving, Nick Kamerling scoorde uit een hoekschop van Oktay Basar en in de laatste minuut maakte Igor er zelfs nog 0-5 van.

In de tweede helft hetzelfde beeld, alleen ging Papendrecht veel te slordig om met de vele kansen. Na een half uur besefte men zich echter dat het doelsaldo in de tweede periode nog wel eens van belang kon zijn en tussen de 75e en de 85e minuut werden er nog 6 doelpunten aan het totaal toegevoegd. Doelpuntenmakers: Max van Dongen – Oktay Basar – Terry van der Waal – Max van Dongen – Oktay Basar en Jordy Vervoorn. Eindstand 0-11. Door dit resultaat is Papendrecht geklommen naar de 4e plaats en houdt nog uitzicht op de tweede periodetitel.

Het tweede zaterdagteam wist ook een hoge score te bereiken bij Heerjansdam 4 (1-7) Dit team staat inmiddels 2e in de rangschikking op gepaste afstand van DFC 2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.