Prins Constantijnschool ontvangt cheque

21 februari 2012
Prins Constantijnschool ontvangt cheque

PAPENDRECHT - De Prins Constantijnschool aan de Walmolen kreeg vandaag bezoek van wethouder Scheurwater. Hij had een verrassing voor de school in de vorm van een cheque van € 1250,-.

De cheque was een blijk van waardering van de gemeente Papendrecht hoe de leerkrachten hebben gehandeld na de brand van ruim 2 jaar geleden. (Zie link onder voor meer informatie).
Op 31 december 2009 werd de school geteisterd door een grote brand. Een aantal lokalen waren ernstig beschadigd en vele boeken en ander materiaal moest worden weggegooid door brand- en roetschade. Er was in totaal een paar containers vol aan afval dat moest worden afgevoerd.

Wethouder Scheurwater vertelde vol bewondering: "De leerkrachten hebben toen samen de schouders eronder gezet en op vrijwillige basis heel veel uren gestoken om de school weer snel draaiende te krijgen. Als gemeente én als ouders zijn we dankbaar voor zulke leerkrachten, want het is niet vanzelfsprekend dat dit zonder mopperen wordt gedaan!"

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.