Flinke brand in Prins Constantijnschool

01 januari 2010 door Hans Huisman
Flinke brand in Prins Constantijnschool

PAPENDRECHT - De Prins Constantijnschool aan de Walmolen liep in de Nieuwjaarsnacht flinke schade op nadat brand was ontstaan in één van de lokalen. Vermoedelijk is hier sprake van brandstichting. De brandweer had de brand snel onder controle.

Een aantal naastgelegen lokalen zijn ernstig beschadigd. Naar verwachting zullen vele boeken en ander materiaal moeten worden weggegooid door brand- en roetschade.

Foto: Sjoerd de Vos

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.