Richard Middelkoop stopt per einde seizoen bij VV Papendrecht

17 februari 2012
Richard Middelkoop stopt per einde seizoen bij VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Richard Middelkoop heeft op 16 februari 2012 met het bestuur gesproken en zal het seizoen bij Zondag 1 afmaken, maar er komt geen vervolg op zijn trainerschap bij VV Papendrecht. Richard zal volgend seizoen dus niet de trainer van zaterdag 1 zijn, dit in tegenstelling tot eerdere berichten.

Richard zou in eerste instantie het salaris van een hoofdklasse trainer behouden, hoewel het eerste elftal volgend jaar in de 4e klasse zal gaan spelen. Dit zou een behoorlijke financiële last zijn voor de club, maar het bestuur wilde het doorlopende contract van Richard respecteren. Nu heeft Richard dus zelf aangegeven te gaan stoppen om de club financieel van dienst te zijn. Een tweede reden om te stoppen lag in het feit dat er hier en daar kritiek op zijn functioneren zou zijn, hoewel dit niet door het bestuud werd gedeeld.

Richard benadrukt dat hij nog geen nieuwe club heeft, maar hoopt toch voor het nieuwe seizoen aan de slag te kunnen als hoofdtrainer bij een leuke club.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.