De Waalburcht zoekt met spoed vrijwilliger koks

07 februari 2012
De Waalburcht zoekt met spoed vrijwilliger koks

PAPENDRECHT - Woon- en Zorgcentrum De Waalburcht aan De Kleine waal 6 zoekt met spoed vrijwilligers die voor de bewoners van De Waalburcht willen koken.

Deze vrijwilliger bereidt samen met de bewoners de maaltijd en helpt waar nodig is tijdens de maaltijd. Uiteraard is het mogelijk om mee te eten. Ook is het mogelijk om eerst een keer op proef te komen koken.

De kok dienst beschikbaar te zijn van 16.00 uur tot ongeveer 19.00 uur. Wanneer u interesse en ervaring met koken heeft, dan kunt u contact opnemen met Marianne Dubbeldam, tel. 078 - 644 31 00.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.