IJsschotsen in de rivier

06 februari 2012
IJsschotsen in de rivier

PAPENDRECHT - Een beeld wat we lang niet meer hebben gezien - ijsschotsen in de rivier de Noord bij Papendrecht. Hoewel de laagste temperatuur  sinds 27 jaar in Marknesse, Noord-Oostpolder is gemeten, was het ook in Papendrecht 'arctisch' koud. Het levert dit soort schitterende winterplaatjes op, waar we eigenlijk stiekum toch allemaal van genieten. Als het voldoende lang vriest, staan er leuke activiteiten op het programma, zoals misschien wel een molentocht en, heeeel misschien wel een elfstedentocht...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.