Fitheidstest 60+ Actief project

03 februari 2012 door Liesanne
Fitheidstest 60+ Actief project

PAPENDRECHT - Op zaterdag 11 februari 2012 vindt in Sporthal de Laaght, aan de Douwes Dekkerlaan 1a, de fitheidstest plaats van het 60+ Actief project. Inwoners tussen 60 en 70 jaar uit de wijk Westpolder hebben zich aangemeld. De deelnemers worden getest op bloeddruk, lengte en gewicht, oog-handcoördinatie, reactievermogen, lenigheid, knijpkracht en uithoudingsvermogen. De test begint om 14.00 uur en eindigt om ongeveer 18.00 uur.  

De fitheidstest maakt onderdeel uit van het 60+ Actief project. Dit project wordt nu voor de vierde keer in Papendrecht georganiseerd en stimuleert 60-70 jarigen om (weer) te gaan sporten en een actieve leefstijl aan te nemen. De testdag is een eerste stap en daarna kan men meedoen aan een sport- en beweegprogramma van 12 lessen dat speciaal voor deze groep is ontwikkeld. Samen met leeftijdsgenoten maakt men kennis met een breed scala van sportieve activiteiten. Na de eerste 12 lessen, wordt het sport- en beweegprogramma vervolgd door 30 lessen en een afsluitende testdag.
 
Het 60+ Actief project wordt in Papendrecht georganiseerd door de Gemeente Papendrecht, Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP), GGD Zuid-Holland Zuid en Sportservice Zuid-Holland.
 
Voor meer informatie of alsnog aanmelden voor de fitheidstest, kunt u terecht bij Sportservice Zuid-Holland, Ina van der Sar, telefoonnummer 0174-244940.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.