Olympia Papendrecht wint van KDO Alblasserdam

30 januari 2012 door Liesanne
Olympia Papendrecht wint van KDO Alblasserdam

PAPENDRECHT - Zaterdag 28 januari hebben de jeugd B turnsters gewonnen van KDO Alblasserdam. Het was voor hen de eerste wedstrijd dit seizoen in het Rayon Turn Toernooi. Via de poulewedstrijden probeert het jeugd B team zich te plaatsen voor de finale die op zaterdag 4 juni wordt gehouden in Giessen. Het was een spannende wedstrijd, want KDO Alblasserdam haalde op de vloer en op  de brug meer punten dan Olympia. Deze achterstand haalde Olympia in op de toestellen brug en balk. Uiteindelijk hebben de jeugd B turnsters van Olympia gewonnen met 5 punten verschil.

De eerste drie individuele plaatsen waren deze wedstrijd voor Olympia. Vera Nederhof eindigde als eerste, Noa van Dijk als tweede en Elise Vonk als derde. Een goede prestatie! In het team zitten dit jaar drie nieuwe turnsters uit de recreatiegroepen. Voor hen was dit dus de eerste echte wedstrijd: Mayara van Eldik, Lotte van Kooten en Nienke Wallard. Anna Bakker en Julia Hofman doen al langer mee met de wedstrijden binnen het Rayon Turn Toernooi. Het team wordt twee keer per week getraind door Aline van der Want en Chantal de Koning.

Olympia Papendrecht doet met meerdere teams mee in het Rayon Turn Toernooi. Komende week turnen de instappers, de jongste turnsters, hun eerste wedstrijd. Verder is er nog een team jeugd A turnsters (niveau hoger dan de jeugd B). En ook bij senioren wordt er op twee niveaus meegedaan: senioren A en B. 

Op de foto: het jeugd B team tijdens een trainingswedstrijd in De Olympiaan
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.