VV Papendrecht toont veel inzet, maar verliest opnieuw

30 januari 2012
VV Papendrecht toont veel inzet, maar verliest opnieuw

PAPENDRECHT - Op een koude maar zonnige zondagmiddag starten beide teams aan hun 14e wedstrijd van het seizoen.  In de beginfase is het GDA wat probeert Papendrecht onder druk te zetten zonder tot echte mogelijkheden te komen. Tot aan de 9e minuut een schot van de rand van de 16 wat Karsten van der Velden niet kan klemmen. De rebound treft echter geen doel.

Aan de andere kant probeert Papendrecht middels de snelheid van Halit gevaar te stichten. Verder zijn er weinig echt spannende momenten voor beide doelen te noteren en speelt de strijd zich af op het drukke middenveld. In de 42e minuut is er eindelijk weer een mogelijkheid voor GDA, maar de spits weet de kans niet te benutten en zo komt de rust met een 0-0 stand.

Na rust is het Papendrecht wat fel uit de startblokken komt. Dit resulteert in een schitterend doelpunt in de 50e minuut van Roy Eekman, die van buiten de 16 de bal klem in de kruising krult, welke onhoudbaar is voor de GDA goalie. Lang kan Papendrecht niet genieten van de voorsprong. Uit het niets valt de 1-1. Een verre ingooi die doorgekopt en bij de 2e paal vrij ingeschoten kan worden. Twee minuten later is er bijna de 2-1, echter Kartsen heeft een prima reflex in huis op de inzet van dichtbij.

In de 70e minuut is er toch de 2-1. Onnodig balverlies op het middenveld leidt tot een diepe bal en een scherpe voorzet die op de doellijn wordt binnengetikt. In de 80e minuut komt Robert Jan de Vos net een teenlengte tekort om de GDA te verschalken. Papendrecht blijft het proberen, maar de inzet krijgt geen beloning en zo gaan de 3 punten naar de gelukkigste, maar niet de beste van deze middag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.