Leegstand winkelcentrum de Meent wordt aangepakt

30 januari 2012
Leegstand winkelcentrum de Meent wordt aangepakt

PAPENDRECHT - Volgens Richard Korteland is de grote leegstand in winkelcentrum de Meent binnenkort verleden tijd. Er zijn al concrete afspraken met uitbaters gemaakt die in totaal goed zijn voor 1805 m2 winkeloppervlakte. Er zouden in ieder geval een winkel met sportschoenen, een kledingzaak, een warenhuis en een audicien naar winkelcentrum de Meent komen. Verder zouden een slijterij, multimediaketen en diverse horecabedrijven interesse hebben getoond in een vestiging op winkelcentrum de Meent in Papendrecht. Deze wat 'vagere' gesprekken zouden leiden tot zelfs zo'n 3000 m2 oppervlakte. 

Korteland gaat ook in op de mening dat winkelcentrum de Meent aan het floppen zou zijn; Winkelcentrum de Meent is tweede in de regio geworden, zegt hij. De Alblasserwaard komt zijn boodschappen in Papendrecht halen en dat is na de malaise van 2004, voor oplevering van het nieuwe winkelcentrum.

Korteland benadrukt verder dat de gemeente hard werkt om iets van het centrum te maken; Volgens hem is Papendrecht beter bezig dan andere omliggende gemeenten, waar niets aan vernieuwing wordt gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.