Brand in leegstaand hotel Apollo

28 januari 2012 door Ad van Herk
Brand in leegstaand hotel Apollo

PAPENDRECHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag 28 januari is brand ontstaan in een leegstaand pand aan de Lange Tiendweg. Een politieman die aan het werk was zag die nacht rond 3.15 uur dat er brand was in het voormalige hotel. Deze waarschuwde de meldkamer, waarop de brandweer ter plaatse kwam met meerdere voertuigen.

Binnen korte tijd van de binnenbrand onder controle en kon het sein brandmeester worden gegeven. Bij de brand was geen sprake van gewonden. De politie houdt rekening met brandstichting

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.