Stichting Speelotheek Papendrecht houdt reünie

27 januari 2012
Stichting Speelotheek Papendrecht houdt reünie

PAPENDRECHT - Stichting Speelotheek Papendrecht bestond in 2011 20 jaar. Helaas is per 1-1-2012 de speelotheek gesloten. Graag wil het huidige bestuur met alle (oud-)vrijwilligers, (oud-)bestuursleden en andere belangstellenden terug kijken op de afgelopen 20 jaar.
Elkaar ontmoeten, herinneringen en leuke anekdotes ophalen. Dit alles onder genot van een kop koffie of thee met wat lekkers.

De reünie zal worden gehouden op vrijdagavond 2 maart van 19.30 tot 21.00 uur, uiteraard in de jarenlange thuisbasis Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a.

Het bestuur verzoekt om zich aan te melden voor 24 februari 2012 via een mail naar speelotheekpapendrecht@gmail.com. Er zijn geen kosten aan de reünie verbonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.