Stichting Speel-o-theek Papendrecht gaat sluiten

12 december 2011

PAPENDRECHT - Met ingang van 1 januari 2012 sluit Stichting Speel-o-theek Papendrecht haar deuren. Tot op heden was ze gevestigd in het gebouw van Jeugdcentrum Interval.
Het dalende ledenaantal en het niet kunnen vinden van nieuwe bestuursleden heeft het huidige bestuur tot deze beslissing gebracht.

Het jaar 2011 was een feestelijk jaar met veel activiteiten. Stichting Speel-o-theek Papendrecht bestond dit jaar nl. 20 jaar. Het bestuur had gehoopt dat het ledenaantal zou stijgen tijdens de feestelijke activiteiten en dat de speelotheek bekender zou worden in Papendrecht.

Helaas heeft het niet zo kunnen zijn. Stichting Speel-o-theek Papendrecht wil alle (oud)-leden en vrijwilligers bedanken voor hun steun in de afgelopen 20 jaar. Daarnaast ook iedereen die de speelotheek op welke manier ook een warm hart heeft toegedragen. Zonder hen had de speelotheek niet bestaan.
Voor eventuele vragen/suggesties kunt u de speelotheek bereiken via: speelotheekpapendrecht@gmail.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.