Jan Brand schrijft boek 'Gedane zaken'

25 januari 2012 door Liesanne
Jan Brand schrijft boek 'Gedane zaken'

PAPENDRECHT - De Papendrechter Jan Brand (1962) heeft zijn tweede boek geschreven, getiteld "Gedane zaken".

Als een ekster zocht Jan naar zaken die hij mooi, leuk en lekker vindt. Om, zodra hij dit had bemachtigd, te noteren, er blij mee te zijn en ervan te genieten. Verhalen over zijn ziekenhuisopname, de jacht, lekkere recepten, het verlies van zijn jachtmaat Arie, de kolderieke momenten van zijn verstrooide vrouw en lachwekkende zaken passeren in rap tempo de revue.
 
Ook dit boek nodigt weer uit om in één adem uit te lezen.
 
Jan Brand is in het dagelijks leven ondernemer van het bedrijf B-On-The-Move, dat diensten zoals interim-management, facilitymanagement, arbodienstverlening en trainingen verleent.
Jan is onder meer bekend van zijn eerdere bundel "Jachtige krabbels", zijn artikelen in diverse bladen en van zijn zweethondentrainingen.
 
Jan moest een tijdje noodgedwongen in het ziekenhuis moest verblijven en daarin kijkt hij terug op zijn leven en werpt hij ook een blik vooruit. Hij geeft aan:"Zelf kun je de wind niet veranderen, maar hoe de zeilen staan, bepaal je nog steeds zelf". 
 
Nadere informatie:
Auteur: Jan Brand
Genre: Verhalenbundels
ISBN: 978-90-484-2223-4
Verwachte verschijningsdatum: 3 februari 2012
Vaste prijs: € 18,95 
Formaat: A5
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.