Wethouder leest voor op Oranje-Nassauschool

21 januari 2012 door Ad van Herk
Wethouder leest voor op Oranje-Nassauschool

PAPENDRECHT - Op de Oranje-Nassauschool werd op donderdag 19 januari het voorleesontbijt gehouden in de groepen 1 en 2. Een dag later dan het landelijke voorleesontbijt, maar dit kwam onder andere door dat de school ingeloot was om te luisteren naar Rindert Kromhout. Deze bekende kinderboekenschrijver las namelijk voor een selectie scholen live online voor.

Op donderdagmorgen kwam de wethouder van onderwijs, dhr. Wilco Scheurwater, op school het prentenboek van het jaar voorlezen: Mama kwijt.

De kinderen hebben heel erg genoten van dit bezoek en deze enorm goede ‘voorleeswethouder’.

Na het voorlezen konden de kinderen nog genieten van een mand met heerlijke krentenbollen en eierkoeken die door bakkerij Vlot geschonken waren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.