Aangehouden voor vernieling en bedreiging

20 januari 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - Een 19-jarige man uit Papendrecht is aangehouden voor vernieling en bedreiging. Dat gebeurde op donderdagmiddag 19 januari 2012 op de Groen van Prinstererstraat in Papendrecht. De verdachte werd boos nadat zijn vriendin de relatie stopzette. In de woning van de ouders van zijn vriendin vernielde hij een paar spullen en dreigde met een mes. Hierna ging hij naar buiten. Agenten hielden de man aan die zich daarbij verzette.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.