Verdachte van brandstichting aangehouden

18 januari 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 18 januari een verdachte van brandstichting aangehouden. Brandweer en politie rukten uit naar aanleiding van meerdere brandende vuilcontainers in de omgeving van de Johannes Vermeerstraat. Politieagenten zagen in de Johannes Vermeerstraat een man wegrennen. De man, een 26-jarige man uit Papendrecht, werd door de agenten aangehouden. De verschillende containerbranden werden door de brandweer geblust. De verdachte man werd door de politie naar het politiebureau gebracht en is opgehouden om te worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.