Yoga en Gezondheidsstudio Papendrecht verhuist naar nieuwe locatie

16 januari 2012 door Liesanne
Yoga en Gezondheidsstudio Papendrecht verhuist naar nieuwe locatie

PAPENDRECHT - De Yoga en Gezondheidsstudio Papendrecht is verhuisd naar de Da Costastraat 5. Om dit te vieren, is er op vrijdag 20 januari 2012 tussen 19.00 en 21.00 uur gelegenheid om de accommodatie te bezoeken, kennis te maken met Bianca Tamerus en John van der Sluis. Dit  is hét moment om vragen te stellen over  bijvoorbeeld de effecten van yoga, yogatherapie, hormoonyoga of de mindfulness training.

John zal u deze avond laten kennismaken met mindfulness en Bianca verzorgt een korte workshop “Zonnegroet een complete workout”.

"Na 3 jaar les geven bij mij thuis was het moment daar om uit te breiden en het allemaal wat professioneler aan te pakken", aldus Bianca Tamerus, eigenaar van de yogastudio.
"In de nieuwe accommodatie aan de Da Costastraat 5 is het mogelijk om naast de yogalessen ook andere activiteiten te huisvesten. Een mooi voorbeeld hiervan is de mindfulnesstraining van John van der Sluis die op 8 februari gaat starten.  Ik ben nog op zoek naar meer partners zodat het gebouw uiteindelijk de hele week benut wordt", aldus Bianca.
 
Meer informatie kunt u terugvinden op 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.