2e plaats voor Papendrechtse kunstrijdster Mira Soeteman

16 januari 2012 door Liesanne
2e plaats voor Papendrechtse kunstrijdster Mira Soeteman

PAPENDRECHT - In Amsterdam werd zaterdag 14 januari de nationale FSA Bokaal verreden. Van Kunstrijvereniging De Drechtsteden eindigde Dordtse Naomi Karel (10 jaar) op de 5e plaats in de categorie Mini’s. Debutante op podium in Amsterdam De drie dames uit de recreatieve wedstrijdgroep debuteerden op deze wedstrijd. 

In de categorie Recreanten 4 wist de 13 jarige Papendrechtse Mira Soeteman in haar eerste wedstrijd meteen een prima tweede plaats te behalen. De 13-jarige Megan Norbart uit Papendrecht werd knap 4e en  Madelinde van de Jagt (17 ) uit Ridderkerk-Rijsoord eindigde op de 8e plaats.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.