Woninginbraak met eigen ladder

13 januari 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - Bij een woning aan de Trasmolen in Papendrecht hebben inbrekers op woensdag 11 januari 2012 een ladder van de bewoner gebruikt om in het huis in te breken. De ladder hing naast het huis en zat vast aan een ketting. De inbrekers knipten het slot echter door en konden zo de ladder gebruiken om via het slaapkamerraam op de eerste etage het huis in te komen. Ze namen sieraden van de slachtoffers mee. De politie heeft in de woning een sporenonderzoek gedaan. Ook spraken agenten met enkele buurtbewoners. Het onderzoek naar de verdachte van deze woninginbraak wordt voortgezet.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.