Aangehouden voor mishandeling

13 januari 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - In een onderzoek naar mishandeling heeft de politie twee aanhoudingen verricht. Na deze aanhoudingen bleek dat de ene verdachte weinig te verwijten viel. De andere verdachte, een 17-jarige jongen uit Papendrecht, bekende het incident. De politie begon het onderzoek na een melding op donderdagmiddag 12 januari 2012. Een 13-jarige jongen uit Papendrecht vertelde dat hij was mishandeld. Hij stond die middag in de buurt van een school in Papendrecht toen de verdachte op hem af kwam. Er begon een ruzie waarna de 13-jarige jongen last van zijn ribben had. Ook een vriend van de 13-jarige had een lichte zwelling in zijn gezicht.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.