Drietal vernielt auto’s in Jan van Goijenstraat

08 januari 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Drie jongens van 20, 21 en 22 jaar uit Papendrecht zijn op 8 januari in hun woonplaats aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. De politie kreeg de melding dat het drietal tegen auto’s trapten in de omgeving Jan van Goijenstraat.

Agenten namen poolshoogte en vonden de knapen in de Rubensstraat. Daar werden ze direct aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verhoor op het politiebureau. Indien meer auto’s in deze omgeving beschadigd zijn geraakt door vernieling, wordt u verzocht aangifte te doen bij de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.