Mercedes-embleem van auto gestolen? Doe aangifte!

07 januari 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee jongens (14) uit Papendrecht aangehouden op de Platanenlaan in die plaats. Ze renden weg bij het zien van surveillerende agenten. De twee werden in de kraag gevat en bij het legen van hun zakken kwamen meerdere Mercedes-emblemen en een Jaguar-embleem tevoorschijn. Ze bekenden deze van auto’s afgehaald te hebben met als doel te verkopen om er geld mee te verdienen. Daarnaast bekende het tweetal ook verantwoordelijk te zijn voor zo’n tien diefstallen van emblemen in Zwijndrecht kort na de jaarwisseling. De minderjarige jongens zijn inmiddels heengezonden maar nog wel verdachten. Het Openbaar Ministerie buigt zich over de strafmaat.

Oproep
De politie heeft pas twee gestolen emblemen kunnen linken aan gedupeerden die aangifte hebben gedaan. Is het Mercedes-embleem van uw auto gesloopt/ontvreemd in Papendrecht of Zwijndrecht? Doe dan aangifte via www.politie.nl/zuid-holland-zuid
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.