PKC behaalt 3e plaats bij Korfbal Challenge toernooi

31 december 2011
PKC behaalt 3e plaats bij Korfbal Challenge toernooi

PAPENDRECHT - De afgelopen dagen nam PKC deel aan het Korfbal Challenge toernooi in het Topsport Centrum te Rotterdam. Woensdag 28 december werd er in de eerste wedstrijd nog verloren van Koog Zaandijk met 18-27, een wedstrijd waarin PKC voortdurend op achterstand kwam, terugkwam tot 17-18 maar na daarna bezweek.

Donderdag 29 december werd er evenwel gewonnen van het Belgische Diamonds team met 21-28. In de troostfinale tegen de Tulips vrijdag 30 december trok PKC aan het langste eind: vanaf het begin nam het een voorsprong, om die niet meer af te staan en uit te bouwen naar een 27-23 eindstand. Daarmee werd PKC derde op deze Challenge editie, waarmee een cheque van € 1000,- mocht worden opgehaald.

Mady Tims werd uitgeroepen tot speelster van het toernooi en mag als VIP naar Feyenoord-Ajax
Suzanne Struik won een snelscoorwedstrijd en mag als VIP naar PSV-Vitesse.

Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.