Autobrand zonder vuur op de Merwedesingel

27 december 2011
Autobrand zonder vuur op de Merwedesingel

PAPENDRECHT: De eigenaar van een Opel Vectra rook maandagmiddag 26 december een brandlucht toen hij zijn auto wilde starten. Hierop werd de brandweer gealarmeerd voor een brandende auto.

Het vermeende vuur bleek mee te vallen. Zelfs blussen was niet nodig, toch werd voor de zekerheid de accu losgekoppeld en met behulp van een warmtecamera is de motorruimte onderzocht.  Kortsluiting was vermoedelijk de oorzaak van de brandlucht.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.