Papendrecht bijna verbonden aan Sliedrecht

27 december 2011
Papendrecht bijna verbonden aan Sliedrecht

PAPENDRECHT: Het Papendrechtse deel van de geplande doorgaande weg naar Sliedrecht is bijna gereed: slechts een paar stalen buizen vormen de afsluiting tussen beide gemeenten. De weg heeft inmiddels de naam Ouverture gekregen en ligt in de wijk Baanhoek-West van de gemeente Sliedrecht.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan deze weg, waarna de buizen zullen worden weggehaald.
Na de Kerstvakantie zal de weg officieel worden geopend.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.