Eerste gladheid in Papendrecht en omgeving

19 december 2011

PAPENDRECHT - In Papendrecht was het vanmorgen op diverse plekken glad. Enkele fietsers en vooral bromfietsers en scooterrijders, gingen onderuit op de verraderlijk gladde plekken op de weg. Vannacht daalde de temperatuur voor het eerst van het jaar in de omgeving onder het vriespunt. Gisteren nog waren de minimumtemperaturen nog zo'n 4-5 graden boven 0. Volgens het KNMI zal dit koude weer zich echter niet voortzetten en daarmee is gladheid door vriezen voorlopig weer even van de baan. Voor komende vrijdag wordt een mimimumtemperatuur van zo'n 5 tot 8 graden voorspeld.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.