SWOP zoekt dammers voor simultaan

19 december 2011
SWOP zoekt dammers voor simultaan

 

PAPENDRECHT - Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert een simultaan dampartij tegen de in regio bekend dammer dhr. Alderlieste. Voor vrijdagmiddag 20 januari 13.30 uur is de SWOP op zoek naar tegenstanders. Kunt u een beetje dammen en durft u de uitdaging aan? Doe dan mee! Deelname is gratis.

U kunt zich opgeven tot 6 januari bij Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum) P.S. Gerbrandystraat 31, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen, tel. 078 - 615 47 41.

 

LET OP: De damwedstrijd gaat niet door!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.