Disney On Ice drukker dan ooit

11 december 2011 door Pieter van den Berg
Disney On Ice drukker dan ooit

PAPENDRECHT  Zondag 11 december was het drukker dan ooit op de schaatsbaan. Tijdens de Disney-middag konden kinderen schaatsen met Sneeuwwitje, Peter Pan en Roodkapje.Heel wat prinsesjes hadden de ijzers ondergebonden en vermaakte zich prima door samen met de Disney figuren over het ijs te schaatsen. Ook Sjaak Piraat was van de partij, hij wist de kinderen te vermaken met zijn fraaie ballon creaties. Ook konden de kinderen zich gratis laten schminken zodat ze opgemaakt en wel het ijs op konden. En niet meer weg te denken bij de schaatsbaan is de gezellige koek en zopie tent van Cookers waar het publiek terecht kan voor een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk.

Foto: Pieter van den Berg

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.