Hond en voetgangster gewond

09 december 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een hond en voergangster zijn gewond geraakt bij een aanrijding. Een 62-jarige vrouw uit Papendrecht stak met de hond op donderdagmiddag 8 december 2011 het zebrapad over op de Veerweg ter hoogte van de Vondellaan in Papendrecht. Daar reed ook een auto met achter het stuur een 76-jarige man uit Papendrecht. Hij verklaarde dat hij de vrouw niet had gezien en op de oversteekplaats raakte het voertuig haar. De vrouw had een hoofdwond en letsel aan haar hand. Ook de hond liep verwondingen op die behandeld werden bij de dierenarts.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.