Nichtje bezorgt gezin oom een brute roofoverval en bijkomend trauma

08 december 2011

PAPENDRECHT - De 25-jarige Nadia B. heeft haar oom en zijn gezin wel een heel nare verrassing bezorgd. Volgens de rechtbank in Dordrecht, waar 5 jaar celstraf tegen haar is geëist, tipte zij haar vrienden die daarop een brute roofoverval pleegde op het huis van haar oom aan de Wilgenhof in Papendrecht. Haar oom is hierbij bijna om het leven gekomen door de wurggreep waar hij in werd gehouden door de overvallers.

Het nichtje dacht dat er 300.000 euro in het huis lag. Dit bleek uiteindelijk niet eens waar te zijn. Door de roofoverval is het gezin ernstig getraumatiseerd. Een bezoek aan familie in Algarije bracht geen rust en ook therapie niet. Het enige wat het getraumatiseerde gezin nog rest is verhuizen en liefst zo spoedig mogelijk. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.