Uitwijkmanoeuvre eindigt in vangrail

02 december 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Op donderdagavond heeft op de provinciale weg N3 ter hoogte van de afrit bij de Overkampweg een aanrijding met de vangrail plaatsgevonden. De automobilist, een 19 jarige man uit ‘s-Gravendeel, week uit voor een andere weggebruiker die plotseling van rijstrook wisselde. Bij de uitwijkmanoeuvre raakte hij van de rijbaan, waardoor hij in een slip raakte. Na om zijn as te zijn gedraaid raakte de man de vangrail, waar hij uiteindelijk tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.