Yoga en Gezondheidsstudio Papendrecht start met online yogatherapie

01 december 2011
Yoga en Gezondheidsstudio Papendrecht start met online yogatherapie

PAPENDRECHT - Om Yoga voor een groot publiek toegankelijk te maken, heeft Bianca Tamerus van Yoga en Gezondheidsstudio Papendrecht vijf verschillende therapieseries online beschikbaar gemaakt. Online zijn series beschikbaar voor rugklachten, stressklachten, depressie en burnout, hartfalen en beroerte.

Bianca legt uit: "In de reguliere yogalessen is er vaak te weinig tijd en ruimte om in te gaan op specifieke klachten of aandoeningen. Yoga is echter bij veel gezondheidsklachten zeer effectief. Op internet zijn hier meer dan 2.000 wetenschappelijke onderzoeken over te vinden. Deze wetenschap heeft mij geïnspireerd om series samen te stellen gericht op een bepaalde klacht".
Gewoon thuis te volgen op het tijdstip dat u het beste uitkomt".

De site is te bezoeken via www.yogatherapie4u.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.