PKC wint Fortuna Korfbal Spektakel

20 november 2011

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 18 november 2011 speelde PKC in Delft tegen Fortuna de eerste wedstrijd tijdens het Fortuna Korfbal Spektakel.
Er werd niet veel gescoord, bij rust stond PKC met 6-3 achter.
Later kwam via Twitter het bericht, dat de wedstrijd alsnog in een 11-17 overwinning voor de Papendrechters was omgedraaid.

PKC speelde tegen DeetosSnel in de finale van het FKS. Bij rust leidde PKC met 12-8.
In de tweede helft kwam deze voorsprong niet meer in gevaar; vrij eenvoudig won PKC uiteindelijk met 27-16 van DeetosSnel, wat het eigenlijk ook wel aan haar stand verplciht was.

Daarmee is de tweede toernooi overwinning in de voorbereiding op de Wereldtickets Korfballeague een feit.
Maar een zwaluw maakt nog geen strenge winter. Afwachten dus, wat dit voor PKC a.s. vrijdag uit bij TOP gaat betekenen.