Eerste Open Coffee goed bezocht

23 november 2011

PAPENDRECHT - Op woensdagochtend 23 november werd de allereerste Open Coffee bijeenkomst van Papendrecht gehouden in Grand Café Willaerts aan het Veerplein 1. Open Coffee Papendrecht is een informeel ontmoetingsmoment (met koffie) voor ondernemers uit Papendrecht en omgeving.

De bijeenkomst werd georganiseerd op initiatief van Layla Groeneweg van ReccCom en het eerste kopje koffie werd gesponsord door de Rabobank Drechtsteden. Burgemeester De Bruin opende de bijeenkomst en sprak zijn grote waardering uit voor de Papendrechtse ondernemers die in deze tijd hard werken, creatief zijn en voor veel werkgelegenheid zorgen.

Op deze eerste bijeenkomst waren er direct al zo'n 40 ondernemers aanwezig, wat dus een veelbelovende start is gebleken. Layla is dan ook vastbesloten om dit voortaan elke vierde woensdag van de maand te gaan organiseren.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.