Nieuwbouw Palaestra nadert voltooiing

23 november 2011
Nieuwbouw Palaestra nadert voltooiing

PAPENDRECHT - De bouw van het nieuwe Apollo hotel en appartementencomplex Palaestra verlopen voorspoedig. De steigers zijn inmiddels weggehaald en de laatste fase van de werkzaamheden zijn nu begonnen. Aan de buitenkant moeten de balkons nog een glazen wand krijgen en de appartementen zelf worden nu aan de binnenkant verder afgewerkt.

Het restaurant van het hotel is nu ook voor een groot deel ingericht en ligt op schema, zodat het complex half december officieel kan worden geopend met een diner in het nieuwe restaurant, waarbij de directie zal gaan koken voor haar werknemers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.