Ongeval op A15

22 november 2011

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Op de snelweg A15, ter hoogte van Papendrecht bij hectometerpaaltje 78,2, net voor de Noordtunnel, is een ongeval gebeurd. Bij dit ongeval is een vrachtwagen betrokken, er is sprake van letsel en brandweer en politie moesten uitrukken om te hulp te schieten.

Een man en een vrouw gewond geraakt. Hun auto werd door een achteropkomende bestelbus aangetikt, tolde rond en botste tegen de tunnelwand. De brandweer heeft de man en de vrouw uit de wagen geknipt, waarna ze naar het ziekenhuis zijn gebracht. De bestuurder van de bestelbus is na het ongeluk doorgereden. De politie is naar hem op zoek.

Door het ongeval is de rechterrijbaan afgesloten. De politie verwacht om 16:30 de rijstrook weer te kunnen vrijgegeven.

Om 15:45 bereikt ons het bericht, dat één van de voertuigen - een volkswagen - die betrokken is bij het ongeluk, is doorgereden.

Verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid via de N3 en A16.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.