Dichte mist zorgt voor verkeerschaos in Papendrecht

17 november 2011

PAPENDRECHT - In de spits van vandaag stond rond 8:10 bijna al het verkeer in Papendrecht vast. Dit kwam doordat er een lange file op de N3 richting 's Gravendeel stond. Doordat de oprit vastliep en daarmee de 'turbokluif' kwam vol te staan, schoof het verkeer op de Burgemeester Keijzerweg in deze lange file aan. Deze file hield pas op bij benzinestation De Haan ter hoogte van de Lage Waard - Keijzerweerd.

De oorzaak van de file was een dichte mist, waardoor het zicht heel slecht was. 

Ook later rond 8:40 stond er nog veel file, veel meer dan gebruikelijk is.

Aanvulling:

De file op de N3, die dus ook voor de problemen in Papendrecht zorgde, heeft een speciale oorzaak, namelijk dat de politie op de N3 bezig was met een sporenonderzoek met betrekking tot twee van de weg geraakte straatrovers. Het sporenonderzoek nam echter door de dichte mist wel meer tijd in beslag, waardoor uiteindelijk toch de dichte mist de oorzaak van de verkeerschaos was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.