Open Huis appartementen nieuwbouw Palaestra

09 november 2011
Open Huis appartementen nieuwbouw Palaestra

PAPENDRECHT - Op zaterdag 12 november opent Palaestra tussen 10 en 14 uur haar deuren. De 31 nieuwe appartementen van Woonkracht10 bij het Apollo Hotel en Sportcentrum in Papendrecht zijn bijna uit de steigers en gaan binnenkort in de verhuur. Palaestra bestaat uit 31 drie- en vierkamerappartementen. De ruime appartementen met circa 100 vierkante meter oppervlakte zijn voorzien van vloerverwarming, luxe badkamer en keuken en een ruim balkon (ca. 18 vierkante meter).

In het complex, dat nog volop in aanbouw is, kan deze dag voor het eerst een modelwoning worden bezichtigd. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een woning  te komen bekijken in het appartementengebouw aan de Burgemeester Keijzerweg. Bezoekers krijgen naast een uitgebreide brochure met plattegronden ook een inschrijfformulier mee om in aanmerking te komen voor een woning.

Omdat de appartementen bij het Apollo Hotel liggen, biedt Palaestra veel extra's. Zo kunnen huurders gebruik maken van de faciliteiten van het hotel, zoals de wasserette, stomerij, catering en ontbijtbuffet. Daarnaast kan men zwemmen en sporten in een geheel nieuw binnen- en buitenbad en het naastgelegen fitnesscentrum. Meer informatie over de open dag en appartementen is te vinden op www.meerdanalleenwonen.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.