Weer winst voor schakers

03 november 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Het eerste team van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft ook zijn tweede match gewonnen. In Brielle werd Het Houten Paard met 5,5 tegen 2,5 beteugeld. Kees Brinkman had in een vooruitgespeelde partij met winst voor een goede startpositie gezorgd. Gerrit de Jong verdubbelde de voorsprong na een snelle winstpartij. Van de zes resterende partijen eindigden er vijf in remise. Toen Johnny Nap er tenslotte nog een zege aan toevoegde, konden de Alblasserwaarders dus zonder verliespartij huiswaarts.

In de komende wedstrijd komt titelconcurrent Ridderkerk op bezoek.

Het recreantenviertal van de schaakclub leed in Dordrecht een nederlaag met 2,5 tegen 1,5 bij De Willige Dame.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.