Bouwgrond te koop?

03 november 2011

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Op de kruising Edisonweg / Van Wenaeweg, op de grens van Papendrecht met Alblasserdam, staat een reclamebord dat de aandacht trok van de redactie.

We vragen ons echt af, waarom bouwgrond wordt aangeboden door middel van een grote afbeelding van een jonge vrouw. Wellicht begrijpen we niet dat er een relatie is tussen een mooi gezicht en bouwgrond? Of is het gewoon een eenvoudige manier om aandacht te trekken, maakt niet uit hoe?

In ieder geval hebben ze nu wel gratis publiciteit op Papendrecht.net en Alblasserdam.net, dus dat dan ze dan wel weer goed zou je zeggen.
Op het bord staat niet wie de makelaar is, maar dat is voor ons wel duidelijk aan het telefoonnummer dat er op staat. Maar de naam van dat kantoor gaan we nu natuurlijk niet noemen, want dat is dan wel weer te veel gratis reclame natuurlijk!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.