VUC en VV Papendrecht op herhaling

24 oktober 2011
VUC en VV Papendrecht op herhaling

PAPENDRECHT - Op een zonovergoten sportpark het kleine Loo trappen op zondag 23 oktober om een paar minuten over twee beide clubs voor de tweede maal  af voor deze wedstrijd dit seizoen.  De eerste keer was dit tijdens de seizoensopening. Dit duel eindigde toen in 1-1.

Papendrecht begint in tegenstelling tot de voorbije weken fel aan de wedstrijd. Echte kansen levert dit echter niet op. De eerste grote kans is voor VUC na ruim een kwartier maar een op een met de Papendrecht goalie Karsten van der Velden schiet de VUC spits voorlangs. Toch blijft Papendrecht de bovenliggende partij met het meeste balbezit. VUC zoekt zijn heil in de counter en is daar bij vlagen redelijk gevaarlijk mee. In de 23e minuut de eerste mogelijkheid voor Papendrecht maar het schot van Martijn le Congé verdwijnt net over het VUC doel.  In de 27e minuut de volgende kans voor Papendrecht als Robbert Stout via een een twee de zestien  inkomt, de bal gaat echter via een VUC verdediger corner. Zo is het na een half uur nog. 0-0 maar ondertussen wel met Papendrecht duidelijk de bovenliggende partij op het veld. Toch blijft VUC gevaarlijk en heeft het duidelijk de minste maar wel de beste kansen. Zo kopt na 33 minuut de VUC spits volledig vrijstaand de bal tegen de paal en weer het veld in. Hierna volgt een fase tot aan de rust waarbij er wat meer evenwicht is op het veld alhoewel Robbert Stout nog een prima schot loslaat wat ook net over de goal gaat en zo komt de rust met een 0-0 stand.

De tweede helft is 15 seconden oud en VUC staat al een op een met Karsten van der Velden maar schiet echter naast. Maar de intenties van VUC voor de tweede helft zijn duidelijk. In de 50e minuut is het dan toch raak voor VUC. Een schot van de VUC middenvelder is Karsten te machtig en de rebound is een makkie voor de VUC spits 1-0.  Papendrecht is de kluts en het goede spel van de eerste helft even helemaal kwijt de eerste 15 minuten na rust. In de 22e minuut weer het eerste wapenfeit voor Papendrecht Robbert Stout word gestuit ten koste van een corner. De corner word ingeschoten door Bruce Godvliet maar schitterend gered door de VUC goalie. In de 23e minuut is de strijd bijna beslist, maar Bruce Godvliet redt net voor de VUC spits kan binnen tikken.

In de 34e minuut op de counter is het Papendrecht doel een schietschijf, maar twee keer toe Karsten en 1 x Bruce redden knap. In de 80e minuut is het dan toch raak en de strijd beslist als VUC de 2-0 binnenschiet. Hierna zet Papendrecht nog wel druk, maar scoren is en blijft het probleem ondanks dat in de 86e minuut een strafscop wel verzilverd wordt, 2-1. Zo verliest Papendrecht opnieuw een wedstrijd deze keer in de tweede helft via een aantal ongeconcentreerde momenten/foutjes en het feit dat scoren een probleem is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.