Twee nepcollectanten aangehouden

22 oktober 2011 door Ad van Herk

PAPENDRECHT -De politie heeft vrijdagavond 21 oktober een 16-jarige jongen uit Zwijndrecht en een 20-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden op verdenking van oplichting. De politie kreeg die middag een melding dat een vrouw en een jongen voor KIKA aan het collecteren waren op de Veerdam, maar dat men het niet vertrouwde. Toen agenten hierop een kijkje gingen nemen, troffen ze het tweetal met een aantal nep collecteformulieren aan in een auto aan de Pontoniersweg. De jongen en de vrouw zijn hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. De jongen is diezelfde avond verhoord, waarna hij is heengezonden. De vrouw is in verzekering gesteld.Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.