Directeur Feyenoord op bezoek bij VV Papendrecht

13 oktober 2011
Directeur Feyenoord op bezoek bij VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Op woensdag 12 oktober werd er bij VV Papendrecht weer een ondernemersbijeenkomst gehouden. Dit keer was er een gastspreker uitgenodigd, namelijk Eric Gudde, de directeur van Feyenoord (op de foto rechts).

Gastheer Michel Zegelaar had een aantal prikkelende vragen opgesteld en Eric daarmee geïnterviewd. Open en eerlijk gaf Eric antwoord op de soms behoorlijk persoonlijke vragen. Zo gaf hij aan dat de afgelopen paar jaar behoorlijk heftig waren, omdat Feyenoord onder zware druk stond vanwege slechte sportieve prestaties en beperkte financiën. Vooral het contact met de harde kern supporters kost veel energie.

Na afloop was er voor de ongeveer 50 aanwezigen nog gelegenheid om vragen te stellen en een hapje en een drankje te drinken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.