Kunstcarrousels weer van start

11 oktober 2011

DRECHTSTEDEN - In november 2011 starten in Alblasserdam (Landvast), Heerjansdam (het Jeugdhonk), Hendrik-Ido-Ambacht (de Waterlelie), Papendrecht (Interval) en Sliedrecht (BSO Catalpa) weer Kunstcarrousels. Kinderen kunnen hun talent ontdekken in zeven kennismakingslessen voor € 10,-. De danslessen duren een uur en de overige lessen duren 1,5 uur. Kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen zelf theater, film, een eigen kunstwerk, sieraad maken of dansen.

Kunstcarrousel is een ’rondreizend’ kennismakingsprogramma georganiseerd door Stichting ToBe, dat samen werkt met lokale kunstenaars en kunstinstellingen.

Jaarlijks biedt de Kunstcarrousel in het najaar en voorjaar voor twee groepen één discipline aan. Stichting ToBe organiseert de Kunstcarrousel in samenwerking met de gemeentes: Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. De Kunstcarrousel wordt mogelijk gemaakt door bureau Drechtsteden en deels bekostigd door een financiële bijdrage vanuit het landelijke programmafonds Cultuurparticipatie van de provincie Zuid-Holland.

Aanmelden kan via www.stichtingtobe.nl/kunstcarrousel. Hier vind je ook meer informatie over precieze locatie, tijdstip en docent. Volgorde van inschrijving geldt. Vraag voor meer informatie naar Helen Hietbrink van Stichting ToBe. Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag (9.00 uur-13.00 uur) per e-mail kunstcarrousel@stichtingtobe.nl of telefoon 078-6133144.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.