Kids lifestyle modebeurs van de knusse bedstee

10 oktober 2011 door Ad van Herk
Kids lifestyle modebeurs van de knusse bedstee

PAPENDRECHT -Onder grote belangstelling organiseerde Kids Lifestyle De Knusse Bedstee op het binnenplein van winkelcentrum Westpolder zaterdagmiddag
een spetterende modeshow. Achttien jongens en meisjes in de leeftijd van anderhalf tot en met elf jaar showden de kleding van de nieuwe wintercollectie. Diverse stijlen passeerde de revue, zowel stoer en sportief, als schattig en uitbundig. Na afloop kon het publiek gezellig
shoppen in de winkel van de Knusse Bedstee waar de hele collectie kinderkleding te bewonderen is.

Foto: Pieter v.d. Berg

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.